divendres, 18 de gener del 2013

14/02 CPQS 4.6 Papa Topo

El mític segell d’indie-pop Elefant Records es va decidir a fixar els mallorquins Papa Topo el 2009 després de comprovar l’èxit de “Oso Panda” o  “Lo que nos gusta del verano es poder tomar helado”, que van resultar tot un fenomen a myspace. Amb una joventut insultant, el grup liderat per Adrià Arbona, ha esdevingut una proposta sòlida i de qualitat que aquest any ha viscut d'una banda la publicació del mini-LP Rotación y traslación (Elefant Records) i de l’altra un canvi de formació, ja que el passat setembre la Paulita anunciava que deixava el grup.
Així doncs, el proper 14 de febrer tindrem la possibilitat de veure la nova formació de Papa Topo i gaudir en directe de les noves composicions de l'Adrià, que a més ha fet uns arranjaments espectaculars. Aquest mini-LP és una joia per assaborir de principi a final amb cançons pop enormes, amb incursions al soul o a la bossa, i ple de referències i homenatges.
Pels qui enyorem grups essencials com La Buena Vida o Le Mans, i pels amants del pop espanyol en general, aquest concert és una cita ineludible. Us hi esperem!