diumenge, 14 d’octubre del 2012

18/10 CPQS 4.2 Ferran Palau

FERRAN PALAU és un dels pocs músics que pot presumir d’haver omplert l’Auditori del CCUrgell, que el passat Gener es va quedar petit amb la visita del seu grup Anímic. En aquesta ocasió vindrà a presentar el seu debut en solitari “L’Aigua del Rierol”, que es pot escoltar a la seva web. Deu cançons escrites en els últims quatre anys fins a l’actualitat i gravades durant el 2011, on s’hi destil·len les seves reflexions i pensaments mes íntims amb una subtilesa magistral. A cavall entre el folk i el pop de cambra el disc compta amb arranjaments de corda i vent, i amb les guitarres i banjos de Jordi Matas (Hat, Juliane Heinemann, Jordi Matas Trio...) que també́ a exercit de productor i peça clau en el desenvolupament de les composicions.
Ferran Palau es fa acompanyar dels millors en aquest viatge, i a més del propi Jordi Matas, també podrem gaudir a l'escenari d'en Raül Fernández (Refree), un altre imprescindible de l'escena musical de casa nostra.
Com veieu, la del proper dijous es presenta com una cita inel·ludible, una gran oportunitat per gaudir de la millor música a un espai ideal. 
Us esperem el proper dijous dia 18 a les 20:30h a l'Auditori del CCUrgell, al carrer Comte d'Urgell 145 de l'eixample barceloní. Com sempre el concert serà gratuït.