divendres, 9 de setembre del 2011

16/09 CPQS 21.0 Gúdar + Garbanzo

El proper divendres 16 de setembre Concerts Perquèsi torna a Can Deu per encetar la tercera temporada, i ho fa de la mà de dos bons amics del cicle i alhora dues propostes amb una personalitat única i ben diferenciada dins del panorama musical, els catalans Gúdar i el dúo meitat català, meitat vallisoletà, Garbanzo.

Els del Baix Llobregat ja vàren acompanyar-nos en el que suposava tot just el segon concert d'aquesta aventura, a l'octubre de 2009, un dels concerts amb més públic de tot el cicle. Ara, dos anys després, vénen a presentar el seu recent Vida Gris 32, autoeditat aquest mateix any i que van presentar amb èxit el passat mes de juny en dues dates seguides a l'Heliogàbal.
Per la seva banda, l'inclassificable tàndem que formen l'Alex Garbanzo i el Carlitos (Internet 2), oferiran un dels seus espectacles on sobre unes bases escollides pel segon que van de l'electro al pop, l'Alex exerceix de MC, i escup les seves lletres carregades d'ironia, crítica social i sobretot humor.
Així que si voleu passar-vos-ho bé i a més gaudir de bona música i de dues propostes interessantíssimes, veniu el proper divendres 16 a la sala d'actes del CC Can Deu. Com sempre els concerts són gratuïts.