dimarts, 7 de juny del 2011

18/06 CPQS 20.0 MEL + Sanjays + MiNE!




Amb l'arribada de l'estiu Concerts Perquè Sí celebrem el nostre particular dia de la música al jardí exterior del centre cívic, com ja vàrem fer l'any passat.
En aquesta ocasió ens visitaran tres bandes catalanes en plena forma: MEL, Sanjays i MiNE!.
Els guanyadors del sona 9 2009, MiNE!, portaran el seu pop lluminós a quatre veus i els temes del seu disc "Un brindis pel nen androide" (Música Global, 2010), que ha rebut molt bones crítiques i on destaquen temes com Els amics de la cigonya, Pastís, o la pròpia Mil exemples, que obre el disc. A continuació l'inclassificable sextet empordanès Sanjays oferirà el seu espectacle psicodèlic i surrealista amb el que vàren sorprendre al passat Festival In-Somni gironí, on van presentar les cançons del seu "Welcome to Lemür City" (Autoeditat/The indian Runners Records, 2010).
Finalment serà el torn de MEL, els de Sant Boi han trïat el nostre cicle per avançar les composicions del que serà el seu esperat disc produït per El Terrat. La banda de l'Isma, la Núria, el Lucho, el Xavi i el Pau, han deixat de banda l’anglès i ara ens apropen les seves històries en castellà. Pop en estat pur, pop ple de llum i de bones melodies. Pop de tota la vida, però absolutament vigent. Pop tendre i alhora robust, en definitiva, Pop amb majúscules.
Així doncs, us esperem el proper Dissabte 18 de Juny a les 18:00h als jardins del Centre Cívic Can Deu. Com és habitual en el nostre cicle, els concerts seran gratuïts.