dilluns, 21 de març del 2011

11/03 CPQS 17.0 Maria Rodés + El Gos Binari (Crònica)


El passat divendres 11 de març vàrem viure un dels concerts més propers i íntims que hem ofert a Concertsperquesi. La Maria Rodés ens va regalar un concert absolutament a cappella a la capella annexa a la sala d’actes de Can Deu.

Van ser gairebé 40 minuts on ella va oferir-nos una bona representació del seu inquiet repertori, fent les delicies dels que omplien la capella asseguts al terra en el més absolut dels silencis. Veient els resultats que generen aquests concerts tant pels músics com pel públic creiem que haurem de fer-los amb més freqüència.

I què dir del Jordi i el seu projecte personal El Gos Binari, sense quedar-nos curts. Hi ha propostes que per molt bé que les expliquis i puguis donar-li forma amb les paraules sempre et quedaràs curt. Podem dir que el Jordi ens va presentar el seu folk personal i els seus loops imaginatius, però sabem que amb això no estem dient res. En canvi si us parlem d’una actuació sorprenent, propera i hipnòtica (amb els llums practicament apagats de la sala d’actes) segur que ens apropem una mica més.

I per acabar, la Maria va seure al costat del Jordi per tancar el concert i la vetllada amb la mateixa calidesa amb la que va començar la nit.